2010. december 3., péntek

P.A. története - soha vissza nem adott vaku, lenyúlt munkák

Kaptam egy levelet egy fiatalembertől, ezt most változtatás nélkül teszem fel a blogra:
-------------------------------------------------------------------------------------

2007 novemberében ismertem meg és nagyon szimpatikus volt és lett azzal amit mutatott, hogy miket ért el(fényképezéssel és írással).
Egyik alkalommal felajánlotta, hogy segít egy-egy újságba megjeleníttetni néhány képemet és mivel az volt az első ilyen jellegű fotózás, hogy láthatom képeimet cikkekben természetesen belementem és így elkezdtem benne megbízni. Miután 2008 februárjában megjelentek képeim ő felajánlotta, hogy segít nekem egy használt objektív megvásárlásában aminek nagyon örültem, mert szerettem volna egy 70-300mm-est és 30.000.-ért pedig nekem megérte(volna). Előre kérte a pénzt azzal, hogy az embernek aki hozta volna nekem ki kell, hogy fizesse a pénzt. Sokszor előfordult, hogy azt mondta nem ment hozzá(de a pénzt kifizette) és nem vitte. Volt, hogy azt mondta: ott volt, de karcos volt ezért visszaküldette vele(na persze). Folyamatosan így mentek a kifogások, hogy mindig ártatlanul jöjjön ki az egészből. Nekem kocsival is 30-40percbe tellett, hogy odaérjek hozzá otthonról amit sokszor eljátszott esténként! Mindig valahova el kellett mennünk az embert megkeresni, most a 11.kerületben van, most a 13.ban, most a 6.ban! Aztán arra lettem figyelmes, hogy mint egy Taxis hoztam és vittem mindenhova mintha nekem ingyen lett volna az egész szállítás! Később egy Taxissal is megcsinálta, hogy először fizetett neki aztán valahogy elfelejtette kifizetni az utakat(én megismertem a Taxist általa)! Neki családja volt és nem érdekelte, hogy miatta bukott el sok pénzt és teljesen úgy viselkedett Vele mintha állandó fizetést kapott volna, mintha a főnöke lett volna és ő pedig a beosztottja. Sajnáltam nagyon!!! Sokszor volt nála a srác és kiabált vele, hogy neki a számlákat ki kell fizetnie, de ő nem mondott semmit csak a számítógépénél ült és nem foglalkozott vele, mindig csak azt mondta, hogy nem tudd fizetni, hiszen neki se fizettek(Attilának)! HA NINCSEN PÉNZEM NEM ÜLÖK TAXIBA!!!
Miután sosem volt semmi az egészből ezért mondtam, hogy kérem vissza a pénzt, de egy évembe tellett, hogy vissza kapjak a 30.000-ből 20.000.-et, főleg miután annyit kb. már eltelefonáltam rá, hiszen ő sosem hívott fel, hanem mindig ő kérte, hogy hívjam, hogy beszéljünk később!
Egy év eltelt és neten találkoztunk újra aztán elkezdtünk beszélgetni. 2010 januárában kölcsön adtam neki a vakumat egy Canon 430EX II-t azzal, hogy holnap vissza hozza nekem, de valahogy sosem hozta, mert sosem ért rá, mindig dolgozott, vagy éppen sosem volt nála!
Felhívott egy alkalommal 2010 februárjában, hogy lenne egy munka és 15.000-et tudnak fizetni nekem! Megcsináltam és mikor elvittem hozzá egyből kezdte átírni előttem a PS-ben a kép adatait úgy mintha ő csinálta volna és nem akarta megmondani, hogy hol fognak megjelenni! Nyáron pedig egy másik munkával bízott meg amire szintén 15.000.-et mondott, azt sem kaptam meg!
Így tartozik nekem 40.000.- Forinttal!
Én is mint sok fotós(én nem tartom magam annak, mert rengeteget kell még tanulnom) kiépítettem egy munkalehetőséget ahonnan kaptam volna folyamatos munkákat, de vaku nélkül nem tudtam megcsinálni ezért elvesztettem az összes ilyen munka lehetőséget.
Fotóházra kb. 1 hónapja feltettem a vakumról egy képet a SERIAL számmal, hogy hátha valaki találkozik vele, mert gondolom már túl adott rajta! Utána felhívott azzal, hogy: egy mocsok féreg vagyok, egy szemétláda és azonnal vegyem le a képet, mert látta sokan felháborodtak rajta! Miután le kurva anyámozott a telefonban kiabálva és egy tehetségtelen fasznak nevezett azt mondta: Míg nem takarítod el a mocskot amit csináltál addig nem vagyok hajlandó veled szóba állni! (pontosan így fogalmazott)
Nagyon ügyes, mert mindenkit átver és úgy állítja be magát mintha egy ártatlan ember lenne!!!
Biztos tudnék még írni róla, mert lenne bőven! Bárkinek, ha bármilyen kérdése lenne akkor nyugodtan írjon nekem!
-------------------------------------------------------------------------------------------

az oldal indulásáról itt olvashatsz

5 megjegyzés:

  1. A történetben említett vakut többször is láttam nála. Talán az egyetlen darab a "felszerelésében" ami állandó volt az utóbbi egy évben.

    Szerintem itt is meg kéne osztani a vaku serial számát vagy egyéb adatait,hisz az oldal ezért jött létre!

    A legjobbakat kívánom!

    VálaszTörlés
  2. krap Jol: Canon 430EX S/N: 508810

    VálaszTörlés
  3. MA VISSZA KAPTAM A VAKUMAT!!! :) De a pénzem még nem. :(

    VálaszTörlés
  4. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm

    VálaszTörlés
  5. International Loans Personal Loans?
    Apply for a Loan from $3,000.00 to $10,000.000
    with no collateral required
    low interest rate as low as 2%
    email: abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    VálaszTörlés