2010. december 6., hétfő

BREAKING NEWS - Ádám visszakapta vakuját!

Az egyik károsult ma végre visszakapta bogArt / P. Attilától saját vakuját, amit 11 hónappal ezelőtt 1 napra kért kölcsön ez a jószándékú ember.(sorozatszám stimmel)

(az einstandolt vaku majd egy évig P.A-nál volt, de emlékeztetőül, Attilánkat ez nem tartotta vissza attól, hogy az eredeti tulajdonossal így beszéljen: "Míg nem takarítod el a mocskot amit csináltál addig nem vagyok hajlandó veled szóba állni!")

Könnyű tehát fogást találni ezen a hazudozó emberen: ha nyilvánosságra kerülnek a korábbi tettei, egyre nehezebben ver át másokat. Nehéz elhinni, hogy bárki bármit kölcsönadna bogArt-nak ha tudjuk, hogy ezeket akár zálogházba is beadja.

Várom tehát további történeteiteket! Peremiczky Attila

----------------------------------------------
az oldal indulásáról itt olvashatsz

5 megjegyzés:

 1. Működik az oldal, itt az első eredmény!:)

  VálaszTörlés
 2. IGEN, VISSZAKAPTAM A VAKUMAT ÉS KARCMENTES IS VOLT(főleg meglepő)! :)
  Az oldal remélem el is fogja érni amiért létrejött!

  VálaszTörlés
 3. Kissé különös, hogy vannak még emberek, akiknek lenne okuk az oldalra írni, mégsem teszik meg. Vajon miért?

  VálaszTörlés
 4. Valóban az, én sem tudom miért ez a nagy csend. Provokálni nem akarok senkit azzal, hogy kiírom kitől kértem történetet és kitől nem kaptam választ. Gondolom senki sem szereti feltétlenül közreadni, hogy sikeresen átverték.
  Fut még egy szál, ott is néha-néha kapok valami információt arról, hogy alakulnak a dolgok, de azt nem tudom vállalni, hogy rohangálok mindenki után. A dolog működőképes, Ádám visszakapta a vakuját, de a sok kölcsönkért pénznek, az ellopott képeknek - jelen állás szerint - nem sok lesz.
  Ha az érintettek billentyűzetet ragadnak, akkor természetesen bővül majd a blog új történetekkel.

  VálaszTörlés
 5. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm


  VálaszTörlés