2010. december 5., vasárnap

furcsa fejlemények

P. A. esetében természetesen megy a folyamatos ígérgetés, mindenesetre érdekes, hogy bogart/Attila elvekre és hátráltató körülményekre hivatkozva arrogánsan, kötekedően és egyre agresszívabban hárít minden érdeklődést ami pl arra vonatkozik, mikor is szolgáltatja vissza a 2010 januárban általa kölcsönkért vakut. Érdekes megközelítés.

Ha esetleg még tartozna valakinek, az is hasonlókra számíthat. Peremiczky Attila

---------------------------------
az oldal indulásáról itt olvashatsz

2 megjegyzés:

 1. Sajnos ez teljesen igaz. Ha fél év vagy még több idő után veszni hagyja a károsult a pénzét, Bogart kis idő elteltével úgy tesz mintha semmi nem történt volna és telefonon baráti csevejre invitálja újra. Tudjuk,hogy milyen céllal.

  A különböző kifogások, arrogáns beszéd, bujkálások és az,hogy a történet szálait megpróbálja olyan irányba terelni mintha nem is ő tehetne arról,hogy nem sikerül összehozni a találkozót.

  VálaszTörlés
 2. Kihasználni az emberek jóindulatúságához nagyon ért! Hihetetlenül megtudja győzni az embereket arról, hogy nem ő a hibás, hogy mindent megtesz. Amikor lehet vele találkozni akkor is 10ből 7-szer kávézóban ahol éppen nincsen nála elég pénz és majd megadja(tehát még akkor is mikor ő tartozik nekünk még úgyis mi fizessünk)!
  Egyszerűen ügyes!!!
  :)

  VálaszTörlés