2010. december 5., vasárnap

furcsa fejlemények

P. A. esetében természetesen megy a folyamatos ígérgetés, mindenesetre érdekes, hogy bogart/Attila elvekre és hátráltató körülményekre hivatkozva arrogánsan, kötekedően és egyre agresszívabban hárít minden érdeklődést ami pl arra vonatkozik, mikor is szolgáltatja vissza a 2010 januárban általa kölcsönkért vakut. Érdekes megközelítés.

Ha esetleg még tartozna valakinek, az is hasonlókra számíthat. Peremiczky Attila

---------------------------------
az oldal indulásáról itt olvashatsz

3 megjegyzés:

 1. Sajnos ez teljesen igaz. Ha fél év vagy még több idő után veszni hagyja a károsult a pénzét, Bogart kis idő elteltével úgy tesz mintha semmi nem történt volna és telefonon baráti csevejre invitálja újra. Tudjuk,hogy milyen céllal.

  A különböző kifogások, arrogáns beszéd, bujkálások és az,hogy a történet szálait megpróbálja olyan irányba terelni mintha nem is ő tehetne arról,hogy nem sikerül összehozni a találkozót.

  VálaszTörlés
 2. Kihasználni az emberek jóindulatúságához nagyon ért! Hihetetlenül megtudja győzni az embereket arról, hogy nem ő a hibás, hogy mindent megtesz. Amikor lehet vele találkozni akkor is 10ből 7-szer kávézóban ahol éppen nincsen nála elég pénz és majd megadja(tehát még akkor is mikor ő tartozik nekünk még úgyis mi fizessünk)!
  Egyszerűen ügyes!!!
  :)

  VálaszTörlés
 3. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm

  VálaszTörlés