2010. december 5., vasárnap

kölcsön felszerelést zálogba adni? P. Attila ezt is megoldja

Az én történetem sem túl bonyolult. Első találkozásunk egy fotoarénás összejövetel volt, ahol a messziről jött ember a háborús fotós emlékeiről mesélt, hóna alatt a friss egyiptomi albumokkal, amit akciós áron csak most...
Nyilván hatalmas hatással van a körülötte lévőkre, így rám is. Beszervező technikája mesteri, hatalmas tervek, milliónyi korábbi kaland. Persze az ember ha jobban megkapargatná a kezdetekkor a felszínt, nem ragadja magával a lendület olyan gyorsan (ha jól látom pont ebben segít ez a blog).
A találkozókon, beszélgetések során körvonalazódott a Kairó könyv után egy szíriai utazás is. Már előre leszervezve a könyvkiadás, a nyomda csak az ő anyagára vár, a képeket meg kell csinálni, csak kimennek (szintén Nórával, mint Kairó esetében) és megvan a következő... ráadásul még további könyvekre is megbízást kapott X-től és Y-tól

A kávéházakban élő kalandor újságíró/felfedező mintaképe (pontosabban ezekről mintázta magát, de ez a kezdeti lelkesedés közben nehezen derül ki).

Természetesen közös tervek is voltak: mint a korábbi bejegyzésben olvashattátok, tőlem is kért bogArt fotókat, melyek érdekes módon nem jelentek meg az ígért helyen ilyen-olyan indokokkal. A nembulvar.hu-ra is szervezett valamit, oda újabb képeket akart tőlem, de ott már időben Szíria után voltunk és jóval óvatosabb lettem.

Szíria
A Kairó könyv bemutató vetítése a Vistában volt, a terem megtelt, jó hangulatú beszélgetés és az ismerős sztorizgatás követte az eseményt. BogArt akkor vázolta fel a szíriai terveket és akkor mesélte el nekem hogy az utazáshoz támogatókat keres a hazai arab közösség tagjai között. Ahogy teltek-múltak a hetek és egyre közelebb jött az indulás időpontja egyre érdekesebbé vált a helyzet: felszerelése nem volt csak a filmes masina amivel Egyiptomban dolgozott, de az ott is körülményesnek bizonyult, és hát akart ő venni felszerelést, de a támogatói pénzek még lassan érkeznek (közben a nyomda csak az ő anyagára vár)... Felajánlottam a felszerelésemet, azzal gyakorlatilag gond nélkül végig lehet fotózni egy ilyen utat. Az utolsó utáni pillanatban (az indulás előtti napon!) kiderült, hogy a kinti szállásra/ellátásra sincs meg a pénz, így az egész dőlhet – ekkor felhajtottam egy nagyobb összeget is, csak hogy ne akkor fuccsoljon be a történet.
Nórával kimentek, kint voltak (elfelejtettek jelentkezni) majd hazajöttek – és innentől kezdődtek az érdekes dolgok.

A képek fele hazaérkezéskor azonnal megsemmisült (érdekes módon pont Nóra képei, pont az átmásolás közben pont vírusos pendrive-ra...). Én ne legyek türelmetlen, pucolják a felszerelésemet, mert ugye sivatagban is fotóztak és véletlen se legyen semmi baja, bogArt ismer valakit a Kamera Kft-nél és ott szakemberek nézik át szívességből.
A nyomda – mire visszaértek – türelmetlen lett és már nem lesz ebből könyv.
A kölcsönpénz sehol.

Az azóta kiderült infók alapján: soha nem is volt nyomda, semmi alapja nem volt a könyvnek, csak Nóra előtt akart villantani (utazásukban egy hét nyaralás is volt). Semmi pénze nem volt az útra, a felszerelésemet pedig nem véletlenül nem kaptam vissza. Megszorult anyagilag és P.Attilánál ez annyit tesz, hogy a kölcsön felszerelést (Canon 40d, 3-4 L-es lencse + vaku + egyéb) beadja zaciba. Igen, fogta magát ez a kedves ember és az egészet zálogba adta.
Természetesen korábban velem is eljátszotta, hogy szakmabelitől minőségi fotós felszerelést tud szerezni nekem, de hát valahogy sosem jött össze a dolog.

Nagyjából 4 hónapomba, rengeteg telefonomba és "hatékony meggyőzésembe" került, míg visszakaptam a felszerelésemet (gépváz megütve, a felpattanó vaku nem működött, a festék és alatta a fémfelület sérült, a gép és a markolat között a sivatag homokja... ) és még kb 2 hónapba míg részletekben visszakaptam a pénzt is – kellően sok részletben.
Abba már bele sem gondolok mennyi ki nem fizetett de ledolgozott munkám volt, milyen költségekkel, amik eltűntek a P.A-féle süllyesztőben és azokat hova használhatta fel... A leggusztustalanabb pont úgyis az marad, hogy az úthoz kölcsönadott felszerelést képes volt zálogba adni és utána még ő üvöltözött velem a telefonban, hogy ne türelmetlenkedjek ha vissza akarom kapni.

Mesélhetnék még arról is hogyan született a Kismesterek (megint csak lenyúlta más munkáját) vagy hogyan kavart a közel-keleten egy dokufilm kedvéért (ott felszerelést nyúlt le) de ez már legyen más története.

Azóta csak a ning-es átverés a FotoKing-es lopások és a blog miatt hallottam róla, de tényleg óva intenék mindenkit attól, hogy bármilyen üzleti viszonyba kerüljön vele. Ez a gusztustalan stílusú féreg semmitől nem riad vissza, lop, hazudik és még ő kéri ki magának ha ezt a szemére vetik.

Peremiczky Attila
Üdv

Péter
---------------------------------------------------
az oldal indulásáról itt olvashatsz

64 megjegyzés:

 1. Nem semmi történet.
  Nagy meséket, barátokban csalódásokat volt alkalmam nekem is hallani. Utóbb kiderült,hogy a problémák igazak voltak csak a történet két alanya cserélt személyt vagy inkább helyet.

  Jó lenne megszólaltatni a fotokingeseket (lopásairól, visszaéléseiről, bujkálásairól), és esetleg a Nórát is (az is szép történet lehet,hogy miként tűnhetett el egy egész anyag).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Hobelman Finance and Mortgages Limited céggel. Mindenféle hitelnyújtási szolgáltatást kínálunk, hogy megfeleljen a pénzügyi szükségleteinek 2% -os alacsony kamatlábon. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: hobelmanfinance@gmail.com, és a velünk való együttélés jó tapasztalat lesz. +17816567138 a hitel mindenki számára nyitva áll az állampolgárságtól függetlenül.

   Whatsapp: +17816567138
   https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
   Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: hobelmanfinance@gmail.com

   Törlés
  2. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

   Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

   Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

   E-mail: progresiveloan@yahoo.com
   Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm

   Törlés
  3. Helló visszaveszem a hitelem összegét

   Sürgős hitre van szüksége az elkövetkező 24 órás időszakban Németország nevem Mary Anne-től. A REMY FINK COMPANY-tól kölcsönöket kapok a stressz vagy késedelem nélkül, ha késedelem nélkül szükséged van sürgős kölcsönre, az E-MAIL-on: {remy.credit111 @ gmail.com}


   E-mailt küld neki most egy gyors kölcsön EMAIL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM


   Isten áldja meg REMY úrral

   Törlés

  4. Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com

   Please Fill the Application Form Below:
   - Complete Name:
   - Loan Amount Needed:
   - Loan Duration:
   - Purpose Of Loan:
   - City / Country:
   - Telephone:
   - How Did You Hear About Us:

   If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com

   Törlés
 2. Most találtam egy blogban egy ilyet bogARt nevére keresve:
  http://subba.blog.hu/2008/04/11/subba_sziv_iwiw_urfelmutatas_es_vazpori?fullcommentlist=1#comments
  varadilaci 2008.04.26. 08:03:37
  Kedves Barátaim!
  Szeretném figyelmetekbe ajánlani Peremiczky Attila iwiw oldalát.Megdöbbentően őszinte.De ha egyszer elkapjuk az Ilcsik Zolival....
  www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8168829
  Szép napot!
  VLaci

  És íme az én történetem:

  Nekem is úgy mutatta magát, mint akivel a kegyetlen élet és mások gonoszsága bánt el mindig, azért megy ilyen rosszul a sora, mint aki maga egy áldozat, nem tettes! Ő mindenkinek segíteni akar - látszólag. Valójában pedig csak mások hátán megélni, napról-napra, kisebb-nagyobb hazugságokkal pénzhez jutni vagy bármihez, ami pénzzé tehető. Nem számít, milyen hazugságok, hazugságfolyamok árán. Nekem is nagylelkűen felajánlotta a segítségét, hogy szerez egy használt cuccot. A szemem láttára hívott fel valakit, aki állítólag követelte, hogy azonnal döntsek, melyik gépet akarnám, mert nem sokáig lesz meg egyik sem. Nem kértem akkor semmit. Később bogART felhívott, hogy van másik gép, mehetek érte, ha kell, vigyem a pénzt. Aztán kiderült, nincs nála a gép, de még aznap elhozza nekem. Ezt később még sokszor eljátszotta, mindannyiszor előadott valami ürügyet (netán egy szívfacsaró történetet), hogy most éppen miért nem tudja odaadni a cuccomat. Meg miért is volt teljesen elérhetetlen a beígért találkozók, átadások idején... Rövidesen egyre erősebben kételkedtem, hogy egyáltalán van-e bármilyen gép, de mikor ezt többször is felvetettem, durván ledorongolt, hogy merészelek kételkedni benne, és vigyem már el tőle végre a gépemet, mert neki nincs kedve örökké tárolni.

  Az én tapasztalatom:
  BogART nem ART, hanem egy gerinctelen, öntelt féreg.
  Egy szavát sem szabad elhinni.

  BogART élete gyakorlatilag szüntelen bujkálás a sok gátlástalanul kihasznált és átvert áldozat elől! Akit még nem vert át az ismerősei közül, előbb vagy utóbb átveri, vagy legalábbis megkísérli. Éppen ezt megakadályozandó jött létre ez a blog. Remélem, minél többen olvassák majd.

  VálaszTörlés
 3. @alketr: kitenném ezt is külön posztként, hogy ne vesszen el a kommentek között. Megengeded?

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok!

  Akkor álljon itt egy olyan megjegyzés, ami semmiség az előttem szólók bajához képest.De tudnotok kell, van/vagy volt egy másik oldala is. Én 9 éve kerültem vele kapcsolatba. Egy barátja alkalmazott engem, az ő lelkesítésére, hogy megszerzi a pénzt, amivel nekem lehet fizetni. Nos, azt hiszem, ez nem jött össze, de többször láttam, hogy tényleg dolgozik érte, szervezkedik, intézkedik. Én kedveltem/kedvelem őt, és nagyon szomorú vagyok, hogy ennyi gaztett fűződik a nevéhez.
  Én egy jóindulatú embernek ismertem meg, akiben nincs elég kitartás, hogy a számára igazán fontos dolgokért tegyen. Nincs elég hite önmagában, és ezért másoktól veszi el a dolgokat. Hogy ezzel mit lehet kezdeni? Sajnos mi, kívülről nem tudunk neki mást adni, max. a pénzünket, kameránkat stb. Az önbizalmat neki kell megtalálnia...
  Hogy ez mért is lenne jó a világnak? Mert amint az isteni fény besüt valaki lelkéhez, s képes magát jónak, szerethetőnek látni, azonnal azzá is válik, s nem okoz kárt másoknak.
  Értitek Ti ezt?
  Tudjátok, miért kellett ezeket a sérelmeket elszenvednetek?

  VálaszTörlés
 5. Kedves Derita!
  Őszintén és tiszta szívemből kívánom, hogy igazad legyen. Azt látom, hogy Te már megtaláltad békédet, boldogságodat. Feltételezem mások, akiktől esetleg hosszú hónapok vagy talán évek szorgos, kitartó munkájával elért kamerát/objektívet/vakut lopott el Peremiczky, akiknek barátságot hazudott, akiknek szembesülniük kellett azzal, hogy ez a tetű csak kihasználta őket, kicsit rögösebb útjuk lesz a megbékélésig.
  Mi mindannyian a javát akarjuk, s reméljük, hogy eljön majd a az a várva-várt pillanat mikor az isteni fény a tárgyalóterembe is besüt, s így Attilának háborítatlan évek állnak majd rendelkezésére hogy önbizalmát fejlessze, s eközben sokan és gyakorta szerethetőnek találják.

  VálaszTörlés
 6. Derita. Mindenki ezen a véleményen volt egészen addig amíg olyan fogást nem talált rajtunk, amin keresztül valamilyen módon nem sikerült megkárosítani.

  Megfordítanám a dolgot: Éppenséggel ő teljesen tisztában van minden egyes lépésével és azért képes végigvinni egy szemrebbenés nélkül mert olyan akaratos olyan nagy önbizalommal rendelkezik amivel kitartó munkával elhiteti mindenkivel éppen amit szeretne.

  Szinte mindenki segítséget akart neki nyújtani, ez lehet egy profi vaku vagy csak 60Ezer forint kölcsönbe. De ő ezzel visszaélt és meglépett vele.

  Egy szó mint száz, bogart már megkapta a segítséget. Most a károsultakon van a sor,hogy kapjanak valamilyent.

  Érezd magad különlegesnek, szerencsésnek,hogy te nem tartozol hozzánk...

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok,
  nagy erdeklodessel olvastam kedves regi peremiczky attila "baratom" ujabb (jelen esetben legalabb napvilagot latott) kalandozasairol.
  En 1998 ota probalom a sracot a jog segitsegevel kezrekeriteni, mindmaig sikertelenul. Mert nincs Mo-n bejelentett lakcime, nincs bankkartyaja, allasa, semmije.
  Az en rovid tortenetem: 1998-ban az elte-n talalkoztam a sraccal, aki tele volt nagy tervekkel, akkor epp egy ghanai 2 honapos kutatomunkarol almodott, es ehhez keresett tarsakat. En, mint gyermekkorom ota afrika-buzi termeszetesen megragadtam a lehetoseget, 3an mentunk volna. Reszletes kutatasi terv, egyetemi ajanlasok, ajanlolevel a magyar afrika tarsasagtol, szponzorok, repjegy, oltasok, minden. Az indulas idpontja folyamatosan tolodott, mondvan, nincs meg annyi penz, amennyivel nyugodt szivvel nekivaghatnank. Aztan az utolso indulas (emlekszem, egy keddi nap lett volna) elott 2 nappal hivott, hogy bocs, de bizonytalan ideig elhalasztva. Eltunt. Hatrahagyva nekem egy 96ezres telefonszamlat, illetve egy szamla megerkezteig ismetelten felhalmozott, osszesen 136e ft-os telefonszamlat. 1998-ban. Havi 23ezres reszletekben fizettem a 12ezer ft-os osztindijambol a tartozasom a westelnek, aki azert annyiban korrekt volt, hogy a rendorsegi jegyzokonyv lattan legalabb csak a torzstartozast fizettette meg. Ra par napra osszefutottam ket karosulttal, az egyiknek epp panaszoltam, hogy jartam, mire o mondta, hogy neki is tartozott, de neki most adott a tartozas fejeben egy teleobjektivet meg egyeb fotofelszerelest. Amit a masiktol (akkor kollegajatol, elozo nap egyutt forgattak!) nyult le. Osszefogtunk, hajnalban beallitottunk a lakasara, attila anyukaja teljesen a mi oldalunkon allt, alairattuk vele a papirt, miszerint ennyivel es ennyivel tartozik (az anyukaja tanuzta le!), es aztan en az igazsagszolgaltatasra biztam a dolgot. Csakhogy azota semmi nem tortent. Attila jogilag nem letezik, nem fellelheto, mint emlitettem, meg bejelentett/tartozkodasi cime sincs, mikozben pofatlanul az arcunk elott eli a sztar fotoriporter, haditudosito, konyvszerzo eletet.
  Par eve talalkoztam azzal a sraccal, aki attila iwiw profiljat uzemelteti azzal a cellal, hogy maga kore gyujtse a karosultakat. Mar nem emlekszem pontosan, de tobb focicsapat kijonne azokbol, akiket megkarositott.
  Keresekegyembert, ha gondolod, keress meg: mtikiti@yahoo.com, es hatha egyutt megtalaljuk a helyes utat. Annyit tudok rola, hogy valahol a Madach teren berel most egy lakast. De ha barki barmilyen fellelhetoseget tudja, kerem, irja meg. (Igerem, tul fogja elni...)

  VálaszTörlés
 8. Hitelkínálat az egyének közötti
  kell hitel az egyének között , 72 órán át , 2 %-os kamatot , hogy szembenézzen a pénzügyi problémákat ?
  Írj nekünk e-mailben : loni12@libero.it

  VálaszTörlés
 9. hello,

    A nevem Ryan Miller, kínálunk kölcsönt 30,00 hogy 50,000,00 egy a kamat 3% -ról 5%, kínálunk hitelek mindenféle alább felsorolt  * Üzleti hitel (tőke)

  * Lakáshitel (jelzálog).

  * Auto hitel

  * Személyi kölcsön

  * Tanuló / tandíj hitel

  * Refinance & építése

  * Befektetési és partnerséget.

  További információk, vagy bármiféle pénzügyi szolgáltatások vázolt fent, akkor lépjen kapcsolatba velünk most via: , ajánljuk a legjobb hitel szolgáltatásokat, mert ügyfeleink elégedettsége a mi prioritás, és reméljük, hogy hamarosan hallunk

  Tisztelettel.
  Ryan Miller.

  VálaszTörlés
 10. Keresem P . Attilát ! Szeretnék elbeszélgetni vele ! Tud valaki mostani elérhetőséget ?

  VálaszTörlés
 11. Jó napot mindenkinek,
  A nevem Lisa Scott, azt szeretném használni ezt a médiumot, hogy megosszák ezt a vallomást arról, hogy megkaptam a hitelemet egy Legit Loan Company-től. Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam, sürgősen szükségem volt a hitelre, ezért kapcsolatba léptem olyan sok társasággal, és annyi erőfeszítés és kifizetés után nem adtam kölcsönet, összesen 3000 eurót becsaptam. csalódott és kétségbeesett egészen egy hűséges napig, úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépjek egy barátommal, aki a közelmúltban kölcsönzött hitelt, elmondtam neki a pénzügyi helyzetemet, majd elmondta nekem a SUSAN WEALTH LOAN COMPANY cégről (susanwealthloancompany @ gmail.com). Felvette a kapcsolatot a Társasággal, és megkapta a Társaság Általános Szerződési Feltételeit, amelyeket elfogadtam és legfeljebb 48 órán belül a legnagyobb meglepetésemre jóváhagyták a 40.000 euró összegű Hitelösszeget, és átutalták számlámra. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a tisztességes hitelhitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? kérjük, forduljon a Társasághoz e-mailben: susanwealthloancompany@gmail.com

  VálaszTörlés
 12. A nevem Valeria Marco, 6 hónappal ezelőtt az én dolgom összeomlott, nem reméltem, hogy újból elkezdtem az üzleti életemet. Megpróbáltam pénzt kölcsönbe venni a bankból, de nem volt elég pénzem a hitelkártyámon, és nem volt biztosíték, hogy hitelhez jussak, aztán egy nagyon közeli barátom, Camila Diego, bevezettetett egy valódi hitelhitelezőnek az interneten keresztül GINA MORGAN KERESKEDELMI KFT. Ez a női kölcsöncég 160.000 euró értékű kölcsönt tudna nekem nyújtani fedezetként vagy hitelkártyaként, de bizalommal adta nekem. Szóval a barátaim azt mondtam magamban, hogy miért önző, ezért úgy döntöttem, megosztom ezt az információt mindenkinek. Ha hitelre van szüksége egy megbízható hitelezőtől, akkor kapcsolatba léphet Gina Morgan e-mailjével: ginamorganloancompany@gmail.com

  VálaszTörlés
 13. Kedves hitelkeresők!

  Ön bármilyen pénzügyi nehézségekkel küzd? Szeretné kezdeni a saját vállalkozását? Ez a hitelminősítő cég világszerte létrehozott emberi jogi szervezeteket, azzal a kizárólagos céllal, hogy segítse a szegényeket és az embereknek pénzügyi nehézségekkel küzdő embereket. Ha hitelhez szeretne pályázni, lépjen vissza hozzánk az alábbi e-mail címre: elenanino0007@gmail.com

  Név:
  Hitelösszeg szükséges:
  Hitel időtartam:
  Mobil szám:

  Köszönöm és Isten áldja meg
  BIZALOM
  Elena

  VálaszTörlés
 14. Helló,
  Valódi kölcsönt keres? Szüksége van valamilyen kölcsönre, és miért? Keres egy új házat vásárolni, és szüksége van egy hitelre? Végül itt vagyunk segíteni, ha megbízható hiteleket kínálunk 2,5% -os kamattal. Az érdekelt hitelfelvevők most kapcsolatba lépnek velünk és kapnak kölcsönöket ma.
  Kösz.
  Harry Jim
  E-mail: harryjim598@gmail.com

  VálaszTörlés
 15. NECESITA UN PRÉSTAMO PARA PAGAR SU DEUDA O COMENZAR UN NEGOCIO
  Estamos fuera de su préstamo a bajo interés porcentual
  Ofrecemos desde 1500 dólares hasta 800,000 dólares
  Por favor, agréganos o contáctanos en: mvargaspuyo1@gmail.com

  VálaszTörlés
 16. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamattal járt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

  VálaszTörlés
 17. Kijutni a pénzügyi válság.. Kap biztosított, megfizethető hitelek adott maximális időtartama 48months a 3,5%-os kamatot hozzá a fő hitel egyensúlyt... a megértés, a pénzügyi stabilitás a mi nagy aggodalomra ad okot..

  Adunk ki hitelek összegét úgy gondoljuk, ügyfelünk megérdemli.. 100%-os garancia hitelek Top üzleti hitelek helyettesítő személyi kölcsönök...

  További információért, kap keresztül-hoz creditfunding@outlook.com

  VálaszTörlés
 18. A nevem Mária Ádám, egy egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot hagyott bennünket, annyira zavaros és frusztrált voltam, hogy fizetném a hatalmas adósságot. Egy nap átkerültem az interneten, és rámutattam (Jörg Stephen) arról, hogy GINA MORGAN segített neki egy kölcsönt. Így 15 000 000 Ft összegű kölcsönt kértem 5 évig a Társaságtól a postán keresztül (ginamorganloancompany@gmail.com). Amikor a hitelre jelentkeztem, fogadást tettem Istennek, hogy ha megkapom a kölcsönt, a világ tudta, hogy mit tett velem, legnagyobb meglepetésemre, kevesebb, mint 48 óra alatt a hitelem 2% -os kamattal járt. Most a férjem adósságát rendeztem, és új életet és vállalkozást indítottam. Teljesítette az én fogadalmat. Tehát, ha bármilyen típusú kölcsönt szeretne 2% -ig, kérjük, lépjen kapcsolatba GINA MORGAN HITELKERESKEDELMI KFT. E-mail címével, ginamorganloancompany@gmail.com

  VálaszTörlés
 19. Szükség van-e kölcsönre bármilyen okból, ha igen? Vegye fel velünk a kapcsolatot ma: (regionsbank40@gmail.com) és kapja meg a kölcsönt

  VálaszTörlés
 20. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 21. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 22. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 23. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 24. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 25. Vannak pénzügyi nehézségei? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Hobelman Finance and Mortgages Limited céggel. Mindenféle hitelnyújtási szolgáltatást kínálunk, hogy megfeleljen a pénzügyi szükségleteinek 2% -os alacsony kamatlábon. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: hobelmanfinance@gmail.com, és a velünk való együttélés jó tapasztalat lesz. +17816567138 a hitel mindenki számára nyitva áll az állampolgárságtól függetlenül.

  Whatsapp: +17816567138
  https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/
  Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: hobelmanfinance@gmail.com

  VálaszTörlés
 26. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 27. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 28. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 29. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 30. Ha szüksége van egy sürgős kölcsön pénzügyi igényeinek megoldására, mi hitelek közötti €3000 és €80 000 000. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100 %-os garantált hitelek. Minden hitelek kamatlábainak (3 %). Érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba velünk ma keresztül elektronikus levél lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 31. Helló !

  Szüksége van egy törvényes és gyors hitelszolgálatra?
  Jelenleg 3% -os hiteleket kínálunk mindenféle, üzleti kölcsönök, személyi kölcsönök, autóhitelek, mezőgazdasági kölcsönök vagy projektfinanszírozás terén? Hiteleket nyújtunk cégeknek és magánszemélyeknek világszerte, adósságkonszolidációval, még akkor is, ha alacsony az Ön hitelképessége, és nehéz megtalálni a hiteleket a helyi bankoktól vagy pénzügyi intézményektől? , és most nehézségekbe ütközik a bankjával vagy más pénzintézetekkel? Sürgős hitelre van szüksége, ha igen
  (ryanloaninvestment001@outlook.com) adunk minden típusú kölcsönöket.

  Jelentkezzen be most, és sürgősen kapja meg készpénzt!

  * Hitelezni 5000 és 50 000 000 dollár között
  * Válasszon 1 és 30 év között visszafizetni.
  * Rugalmas kölcsön feltételek.

  Mindezek a tervek és még több, lépjen velünk kapcsolatba.

  vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: a hitelező cég, aki támogatott nekem itt a kapcsolattartási adatok (ryanloaninvestment001@outlook.com)


  Üdvözlettel
  Management.

  VálaszTörlés
 32. Helló visszaveszem a hitelem összegét

  Sürgős hitre van szüksége az elkövetkező 24 órás időszakban Németország nevem Mary Anne-től. A REMY FINK COMPANY-tól kölcsönöket kapok a stressz vagy késedelem nélkül, ha késedelem nélkül szükséged van sürgős kölcsönre, az E-MAIL-on: {remy.credit111 @ gmail.com}


  E-mailt küld neki most egy gyors kölcsön EMAIL: REMY.CREDIT111@GMAIL.COM


  Isten áldja meg REMY úrral

  VálaszTörlés
 33. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 34. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 35. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 36. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 37. Ha szüksége van egy sürgős kölcsönre, hogy megoldja pénzügyi szükségleteit, €3000 és €80 000 000 közötti hiteleket kínálunk. Max, megbízható, hatékony, gyors és dinamikus, 100% -os garantált kölcsönökkel. A hitelek kamatlába (3%) ha érdekli, hogy visszatérjen hozzánk. E-mail lapolendersfirm@gmail.com

  VálaszTörlés
 38. Szüksége van pénzügyi megoldásra az adósságok kifizetése érdekében, továbbá leküzdeni azokat a nehézségeket, amelyek a bankoktól / más helyi pénzügyi intézményektől származó kölcsönöket kapják? Vagy pénzre van szüksége, hogy elindítsa saját vállalkozását? Ne aggódj többé, 2% -nál alacsonyabb kamatlábbal adunk kölcsönet. Ezután lépjen velünk kapcsolatba: (tatianaandersonloanfirm@gmail.com).

  VálaszTörlés
 39. * HOGY A HITELEK BEFEKTETÉSÉRE MOST *
  CAPITAL CAPITAL FORM
  * Elvesztette az éjszakai alvást, hogy kapjon hitelt?
  Személyi kölcsönöket keres?
  * Kölcsönt keresel saját vállalkozásának megkezdéséhez?
  * Nagyprojektekhez kölcsönt keres?
  * Befektetési hitelet keres?
  Küldjön e-mailt ma: mvargaspuyo1@gmail.com

  VálaszTörlés
 40. Moien Jiddereen!
  Mir bréngen e Prêt vun all Typen sou kuerz a laang Begrëffer. Braucht Dir finanziell Hëllef fir Äert Geschäft oder perséinlech Saachen, kënnt Dir ganz einfach fir Haus Loan, Refinanzéierung, Investitiounsauto, Commercial Loans, Bauer & Land Pakete finanzéieren, finanzéieren mir och Projeten. Kuckt eis net mat an Email fir méi Informatiounen iwwer:

  kenabrighten@diplomats.com
  kennethabrighten@kabusinesshome.com
  Internetsäit: kabusinesshome.com

  Merci
  Madame Pilar Jérôme
  Public Announcer

  VálaszTörlés
 41. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 42. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 43. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 44. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 45. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 46. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 47. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 48. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 49. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 50. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 51. Szüksége van egy kölcsönnek az üzleti tevékenység megkezdésére vagy a számlák és a vállalati pénzügyek fizetésére az ingatlanok és bármilyen típusú üzleti finanszírozás érdekében. (Amerisavefinancials@gmail.com) Hiteleket nyújtunk magánszemélyeknek, cégeknek és vállalati szerveknek is 3% -os kamatot arány. Kölcsönt adunk a komoly gondolkodású emberek számára, akik érdeklődnek a kölcsön iránt, amennyiben érdeklődnek az e-mailtől: Amerisavefinancials@gmail.com.

  VálaszTörlés
 52. SZÜKSÉGES ÜZLETI / SZEMÉLYES KÖNYV

  Am Luis Carlos, Am legitim és megbízható Hitelnyújtó kínálok mindenféle csomag Kölcsönök adok kölcsönöket világos és érthető feltételek mellett 2% -os kamatláb, adunk ki üzleti hitelek, személyi kölcsönök, diákhitelek, autó Hitelek, bankhitelek és kölcsönök kifizetése. Ha érdekelt, várjuk jelentkezését: luiscarlosfinance@outlook.com

  Mi tanúsítvánnyal rendelkezünk, és az Ön adatainak 100% -ban biztonságban vagyunk. Ne aggódj többet a kölcsönökről vagy a pénzügyekről.

  Lépjen kapcsolatba velünk még ma:

  Név: Luis Carlos
  E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

  Készen állunk a szolgáltatásaink biztosítására

  VálaszTörlés
 53. My Brothers and Sister all over the world, I am Mrs Boo Wheat from Canada ; i was in need of loan some month ago. i needed a loan to open my restaurant and bar, when one of my long time business partner introduce me to this good and trustful loan lender DR PURVA PIUS that help me out with a loan, and is interest rate is very low , thank God today. I am now a successful business woman, and I became useful. In the life of others, I now hold a restaurant and bar. And about 30 workers, thank GOD for my life I am leaving well today a happy father with three kids, thanks to you DR PURVA PIUS Now I can take care of my lovely family, i can now pay my bill. I am now the bread winner of my family. If you are look for a trustful and reliable loan leader. You can Email him via,mail (urgentloan22@gmail.com) Please tell him Mrs Boo Wheat from Canada introduce you to him. THANKS

  VálaszTörlés
 54. Jó napot mindenkinek,
  A nevem Lisa Scott, azt szeretném használni ezt a médiumot, hogy megosszák ezt a vallomást arról, hogy megkaptam a hitelemet egy Legit Loan Company-től. Néhány hónappal ezelőtt pénzügyileg feszült voltam, sürgősen szükségem volt a hitelre, ezért kapcsolatba léptem olyan sok társasággal, és annyi erőfeszítés és kifizetés után nem adtam kölcsönet, összesen 3000 eurót becsaptam. csalódott és kétségbeesett egészen egy hűséges napig, úgy döntöttem, hogy kapcsolatba lépjek egy barátommal, aki a közelmúltban kölcsönzött hitelt, elmondtam neki a pénzügyi helyzetemet, majd elmondta nekem a SUSAN WEALTH LOAN COMPANY cégről (susanwealthloancompany @ gmail.com). Felvette a kapcsolatot a Társasággal, és megkapta a Társaság Általános Szerződési Feltételeit, amelyeket elfogadtam és legfeljebb 48 órán belül a legnagyobb meglepetésemre jóváhagyták a 40.000 euró összegű Hitelösszeget, és átutalták számlámra. Azt hiszem, mások is bizonyságot tesznek erről a tisztességes hitelhitelezőről. Sürgősen szüksége van egy kölcsönre? kérjük, forduljon a Társasághoz e-mailben: susanwealthloancompany@gmail.com

  VálaszTörlés

 55. Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com

  Please Fill the Application Form Below:
  - Complete Name:
  - Loan Amount Needed:
  - Loan Duration:
  - Purpose Of Loan:
  - City / Country:
  - Telephone:
  - How Did You Hear About Us:

  If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com

  VálaszTörlés
 56. Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdeklődő személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hoursloan.online)

  VálaszTörlés
 57. Jó nap regisztrált magánpénzt kölcsönadó vagyok. Olyan hiteleket adunk ki, amelyek segítik az embereket, cégeknek, akiknek frissíteniük kell a pénzügyi helyzetüket a világ minden táján, nagyon minimális éves kamatlábakkal, mint egy év alatt 2% -kal, 30 évre visszafizetési időtartamra a világ bármely részére. Kölcsönöket adunk ki az 5.000 és 100.000.000 euró között. A hitelek jól vannak biztosítva, a maximális biztonság érdekében a mi elsőbbséget élvez. Az érdeklődő személynek e-mailben kérem lépjen velünk kapcsolatba: (24hourstloancompany1@gmail.com vagy info@24hoursloan.online)

  VálaszTörlés
 58. Sürgős valódi hitel felajánl, alkalmaz most:
  Keres egy üzleti hitel?, személyi kölcsön, ház hitel, autó hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitel, biztosított és fedezetlen hitelek, jelzálog, kockázati tőke, stb Vagy, voltál visszautasított egy kölcsön mellett egy part vagy akármi pénzügyi intézmény részére akármi okok. Mi a magán hitelezők, hitelezés hitelek üzleti férfiak/nők és magánszemélyek alacsony és megfizethető kamatláb 2% évente. Ha érdekli a kölcsön, lépjen kapcsolatba velünk most e-mailben: (pataibalint01@gmail.com), és kap-a hitel ma ASAP.

  Valódi hitel ajánlat.

  VálaszTörlés
 59. Szüksége van egy sürgős kölcsönt indítani üzleti vagy kifizetni a tartozásokat? mindenfajta hitelt kínálunk megfizethető kamatlábon 2%
  Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: hobelmanfinance@gmail.com

  Webhely: https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/

  VálaszTörlés