2010. december 25., szombat

megvan a Hasselblad tulaja! (ezt árulgatta hónapokig P. bogart Attila itt Pesten)

Big bejegyzése kommentben érkezett:

Sajnos én is részese voltam/vagyok ennek a történetnek, mert az említett úr engem is behúzott a csőbe. Felhívott, hogy lenne egy fontos munkája és kellene hozzá egy középformátumú kamera, tudnék e neki kölcsönözni egyet. Felajánlottam neki egy egy Hasselblad 2000 FC-t néhány nagyértékű objektívvel együtt. Még aznap leutazott hozzám (230 km Budapesttől) és elvitte a felszerelést. Pár nap múlva közölte, hogy ez a kamera nagyon tetszik neki és megszeretné vásárolni, de csak a munka végén tud fizetni. megbeszéltük a vételárat és vártam, hogy a megbeszélt időpontban fizet. Persze ez nem így történt. Halogatta a találkozást ill. a fizetést és ez így ment hónapokon keresztül. Már már ott tartottam, hogy néhány "nem túl kedves" ismerősömet megkérem keressék már fel az urat és hozzák vissza a dolgaimat tőle, amikor is hirtelen mégis rászánta magát és levonatozott hozzám a kamerával, objektívekkel. Sajnos néhány, még nála lévő dolgot nem sikerült visszahoznia és attól tartok, hogy most már valóban megkérem a fent említett ismerőseimet, hogy vegyék magukhoz a még nála lévő felszerelésemet. Ez egyszerűen tarthatatlan, hogy így szórakozzon velünk. Azokkal, akik segítségére voltak.
Peremiczky Attila
--------------------------------------
Bejegyzés közzététele
----
a blog indulásáról itt olvashatsz

31 megjegyzés:

  1. Ha még árulgatta is, az külön büntit érdemel!

    VálaszTörlés
  2. Két apró megjegyzés:

    ismét arról van szó, hogy kölcsönfelszerelést próbált eladni ez a "kedves ember". Csak remélni merem, hogy sok olvasóhoz eljut a híre és ezek után megfelelő óvatossággal adnak bármit is a kezébe.

    a "Keresek egy embert" blog linkje kikerült az index fórumán több fotós adok-veszek jellegű topikba. Egy nap sem kellett hozzá és érkezett egy ilyen válasz:

    Hello bogart!

    A több mint 10 éve átadott 2/35 Ais Nikkort már ne add vissza, hanem ideje kifizetni! Bár, amiket olvastam rólad, már nem hiszem, hogy lehetőséged lesz rá egy ideig.

    Üdvözöllek és gratulálok eddigi sikereidhez, Alex


    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=105857531&t=9156083

    VálaszTörlés
  3. @Big: egy ideig úgy lehetett csak hallani róla, hogy Hasselblad van a nyakában és mindenáron el akarja adni (Fotokingben is próbálkozott). Sokan azt kérdeztük elsőként, hogy kitől lopta

    VálaszTörlés
  4. Még a végén szerencsésnek is mondhatom magam, hogy visszaérkezett a kölcsönadott szett nagyobbik része?!. Hová züllenek egyesek! No, de azért még nem nyugodtam bele, hogy némi kézpénz (15e Ft) egy óra és div. fotóstartozékok még nem kerültek vissza. Erősen dolgozom az ügyön!

    VálaszTörlés
  5. big: az én cuccaimat szó szerint zaciba csapta ez a görény. Szerintem szerencsés vagy...

    VálaszTörlés
  6. Mindenkinek tudnia kell erről az emberről! Nekem vissza adta a vakumat, de a pénzt még nem ami 50.000 Forint!
    Én is kaptam állandóan új és új időpontokat, de semmi sem lett belőle! Egy nyomorult csaló ráadásul féreg is egyben!!!
    A kölcsönkért felszerelésekért kérhetjük, hogy kamatosként adja nekünk vissza! Az, hogy elakarja adni ami nem az övé azért sem fogom őt sajnálni! Sok mindent már megérdemelne ez az ember!

    VálaszTörlés
  7. Ma sikerült telefonon elérnem őt!
    Azt ígérte, hogy a két ünnep között postára adja a még nála lévő cuccokat.
    Igéret Nr. ????
    Ha mégsem így történne, akkor más módszerek bevezetését helyeztem kilátásba.
    Jelzem a fejleményeket!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Big!

    Most mondom, de remélem tévedni fogok, hogy nem fog megérkezni. Miután felhívod azt fogja mondani, hogy visszaküldték neked, mert rossz címet adtál meg!

    VálaszTörlés
  9. Azok alapján ahogy több itteni kommentelővel eljátszotta nem hinném, hogy ennek bármi értelme lenne. Többeknek több fordulóban küldött már pénzt postán, soha nem érkezett meg (a mese szerint ugye rossz címet adtak neki). Ez egy utolsó hazudozó senkiházi tetű, amilyen gyorsan csak tudod szerezd vissza a cuccaidat ha egyáltalán még megvannak. Ne adj neki semmi esélyt arra, hogy tovább halogasson. Soha esze ágában sem volt becsületesnek lenni, mindig csak kifogásokat keresett hogy napokat nyerjen - csak idő kell neki hogy lenyúlhasson mást.

    VálaszTörlés
  10. Nem abból a fából faragtak, hogy benyeljek ilyen átveréseket! Ha nem így, akkor úgy, de az igazságnak győznie kell!

    VálaszTörlés
  11. Hát ez az, hogy az igazságnak győznie kell, de a rosszat megbüntetni is meg kell!

    VálaszTörlés
  12. @Big: akkor vidd hírét ennek a blognak. Így egyre kevesebb embert tud majd átverni. Nem lennék meglepve, ha további átvertek is jelentkeznének - össze kell szednünk ezeket az infókat és terjeszteni, hogy ne tudjon Peremiczky tovább élősködni másokon.

    VálaszTörlés
  13. Sajnálom ami veletek történt.Az, hogy utánvéttel kaptam egy dobozt amibe ez volt beletéve mint üzenet:

    NO GANA(nem nyert)egy obi helyett még szerencsésnek mondhatom magam.Bár ezt nem az emlitett illető követte el...
    De ezért senkinek semmit.Ha leteszi a piaci értéket akkor vihet bármit.Ha veszek, vagy eladok, akkor is kp, és személyesen.Egy vakut vettem kb 3 hónapja de egy nagyon jó ismerősöm ment el, és vette át személyesen.Egy megoldás van.Elmenni hozzá, és ha nincs cucc pakolni az értékeket.Valami biztos van.Én ezt csinálnám.Valakinek megér egy két napot, hogy megtalálja, nekem megérne.Meg egy pár saller is örömet okoz, ha olyan kapja akire már ráfér.Ha valaki megtalálja kicsit rúgdalja meg.amit nem értek, hogy ha ennyire leterjedt, hogy csaló, akkor miért adnak neki továbbra is cuccokat, pénzt????

    big, remélem hamarosan visszakerül a cucc, és mindenkinek aki pórul járt.Várom a fejleményt

    VálaszTörlés
  14. George, ha a héten nem érkezik meg a cucc, akkor kezdődik a vadászat! Jó móka lesz!!!

    VálaszTörlés
  15. "amit nem értek, hogy ha ennyire leterjedt, hogy csaló, akkor miért adnak neki továbbra is cuccokat, pénzt????"

    Nem volt köztudott. Ezért indult ez a blog.

    VálaszTörlés
  16. ha ez a blog előbb lát napvilágot, amiért köszönet "keresekegyenbert"nek, akkor biztos, hogy néhányan - talán köztük én is - megspórolhattunk volna egy rakás kellemetlenséget. Most már az a lényeg, hogy ne legyen több károsult és aki már az szerezze vissza a tulajdonát. Na és egy picit a bünti sem maradhat el!

    VálaszTörlés
  17. Most már lehetne összefognunk és egy vadászatot inditaní a nagy vadra! :)

    VálaszTörlés
  18. Uraim, gondolom nem kell hangsúlyoznom mennyire hálás vagyok, hogy jelen vannak a blogon és terjesztik ahol tudják, hogy másokat ne tudjon átverni Peremiczky bogart Attila.

    Arra azonban célszerű ügyelnünk, hogy a még a gyanúját is elkerüljük a nem tisztességes (ámbár rendkívül hatékony) eszközök alkalmazásának. Mi maradjunk talpig becsületesek, kikezdhetetlenek, ha már bogart nem volt az.

    Nem tartom rossz ötletnek az együttműködést, az nyilván növeli a hatékonyságot.

    VálaszTörlés
  19. Összefogást énis pártolom! Főleg,hogy nem mindenki pesti és nem rendelkezik a megfelelő kapcsolatrendszerrel esetleg.

    VálaszTörlés
  20. Uraim én igyekezni fogok kitenni magamért, hiszen ez már a szórakozásommá vált és nem fog változni! Maradjunk tisztességesek és ne legyünk férgek, DE TEGYÜNK MEG MINDENT A NYOMORÚSÁGÁÉRT, hiszen ezért Ő megküzdött és kiérdemelte!!!

    VálaszTörlés
  21. http://pixinfo.com/apro/uzenet/72cdbf285d10e4de374a0d3241b11dbc

    ilyesmi volt?
    hosszú hetekig ment a hirdetés...

    VálaszTörlés
  22. Örülök, hogy ha kicsikéket is, de sikereket is fel tud mutatni ez a blog, elvégre azért jött létre!:)
    A hideg kiráz az ilyen emberektől, mint bogart nick nevű Peremiczky Attila szélhámos.
    Egy tipp: ha valaki személyesen is szeretné látni és elég türelmes, a Visegrádi utcában, a Fotoking Stúdió melletti házban lakik (úgy tudom még mindíg). A Fotókingesek talán napra készebbek ebben.
    Résen kell lenni, és - amint fentebb már említette valaki - terjeszteni ezt a blogot, mert még mindig vannak, akik vakon bíznak ebben a csalóban.

    VálaszTörlés
  23. És Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!:))

    VálaszTörlés
  24. Túl nagy a csend, talán vihar előtti?

    VálaszTörlés
  25. Ahogy elnézem, hogy kedves jó barátunkról semmi újdonság nincsen sajnos pedig sokszor megnézem!

    VálaszTörlés
  26. Már nem kell sokat várni és lesz!

    VálaszTörlés
  27. Valami hír a csaló ismerősünkről?

    VálaszTörlés
  28. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm

    VálaszTörlés
  29. International Loans Personal Loans?
    Apply for a Loan from $3,000.00 to $10,000.000
    with no collateral required
    low interest rate as low as 2%
    email: abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    VálaszTörlés