2010. december 18., szombat

gyors update - valami megint történt?

Blogunk témája, P. Attila - bogart - aki eddig hazudozott össze-vissza és átvert mindenkit ahol csak tudott, (lásd az összes itteni történet) talán javul... Vagy kényszerítve érzi magát, mert egyre ismertebbek lesznek korábbi hőstettei. Állítása szerint postai csekken adott fel pénzt az egyik károsultnak, akit korábban átvert.
Meglátjuk megérkezik-e. Emlékeim szerint a feldolgozási idő 3 munkanap.
Peremiczky Attila
--------------------------------------------
az oldal indulásáról itt olvashatsz

5 megjegyzés:

  1. Nem hiszem, hogy megfog érkezni, hiszen velem is megtette ugyanezt és mikor egy hét is eltelt a Postára fogta vagy rám, hogy nem adtam meg jó címet és ezért visszaküldték neki!

    VálaszTörlés
  2. akkor már tudjuk, hogy nem egyedi a módszer...
    újabb hazugság?
    újabb átverés?
    hamarosan kiderül, nemsokára meg kell érkeznie a pénznek, ha Peremiczky nem hazudott

    VálaszTörlés
  3. úgy tűnik Peremiczky bogart Attila ismét eltűnt, csak szimpla hazugság a pénz feladása.
    Így bízzon mindenki benne...

    VálaszTörlés
  4. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm


    VálaszTörlés
  5. International Loans Personal Loans?
    Apply for a Loan from $3,000.00 to $10,000.000
    with no collateral required
    low interest rate as low as 2%
    email: abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    VálaszTörlés