2010. december 23., csütörtök

állapotfrissítés

A pénz nem érkezett meg, smsre, emailre, telefonhívásra nem válaszol senkinek se, talán folytatja a bujdosást? újbóli telefonszámcserére számíthatunk? vagy csak egyszerűen téli álomra hatja fejét...


ui.: blogstatisztikában a vonatkozó keresőszavaknál a "peremiczky..." + "csaló" szavakat találtam. Úgy tűnik lassan híre megy ennek a becstelen embernek.

-----------------------------------------------------
a blog indulásáról itt olvashatsz

7 megjegyzés:

  1. Valójában nem csalódtam! :( Szomorú, hogy vannak ilyen emberek!

    VálaszTörlés
  2. Sajnos én is részese voltam/vagyok ennek a történetnek, mert az említett úr engem is behúzott a csőbe. Felhívott, hogy lenne egy fontos munkája és kellene hozzá egy középformátumú kamera, tudnék e neki kölcsönözni egyet. Felajánlottam neki egy egy Hasselblad 2000 FC-t néhány nagyértékű objektívvel együtt. Még aznap leutazott hozzám (230 km Budapesttől) és elvitte a felszerelést. Pár nap múlva közölte, hogy ez a kamera nagyon tetszik neki és megszeretné vásárolni, de csak a munka végén tud fizetni. megbeszéltük a vételárat és vártam, hogy a megbeszélt időpontban fizet. Persze ez nem így történt. Halogatta a találkozást ill. a fizetést és ez így ment hónapokon keresztül. Már már ott tartottam, hogy néhány "nem túl kedves" ismerősömet megkérem keressék már fel az urat és hozzák vissza a dolgaimat tőle, amikor is hirtelen mégis rászánta magát és levonatozott hozzám a kamerával, objektívekkel. Sajnos néhány, még nála lévő dolgot nem sikerült visszahoznia és attól tartok, hogy most már valóban megkérem a fent említett ismerőseimet, hogy vegyék magukhoz a még nála lévő felszerelésemet. Ez egyszerűen tarthatatlan, hogy így szórakozzon velünk. Azokkal, akik segítségére voltak.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem posztolva leszel.

    Az említett Hasselbladról annyit tudok,hogy majdnem egy évig hirdette is,hogy eladó. Aztán amikor volt rá érdeklödő akkor azt mondta kölcsönadta,de ha nagyon kell visszakéri. Gondolom addigra már visszaadta a gazdájának.

    VálaszTörlés
  4. ritkán írok le ilyet, de basszameg...
    Egy ilyen Hasselbladdal turnézta végig fél Pestet mert el akarta adni.

    Adsz engedélyt arra hogy ez is egy külön poszt legyen?

    VálaszTörlés
  5. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm

    VálaszTörlés
  6. International Loans Personal Loans?
    Apply for a Loan from $3,000.00 to $10,000.000
    with no collateral required
    low interest rate as low as 2%
    email: abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    VálaszTörlés