2011. szeptember 7., szerda

pár gyors update #2

Érkezett egy érdekes, PR-szagú bejegyzés a blogra, ami külön posztot érdemel. Ha valakinek a blog olvasása közben (vagy ha ismeri egy ideje P.A-t, azaz már nagy valószínűséggel megpróbálta átverni) egyáltalán FELMERÜL gondolati szinten az ártatlanság vélelme, vagy az, hogy mi csak rosszindulatból csináljuk ezt az egészet egy szent és jóindulatú emberrel, annak csak annyit tudok mondani:
Kérlek ne írj P.A kérésére PR cikket, inkább varrd be a zsebeidet és azt ne hidd el amit kérdez. Ez a görény halott ember hamvait hozta el hullaházból és csalt ki komolyabb összeget az idős özvegytől, mondván ő intézi a temetést, majd lelépett mindennel. Most a kórház várja a hamvasztás költségeit az özvegytől... De ez csak egy a legfrissebb gusztustalanságok közül.

ime a bejegyzés:

ismerem az arcot, édesapám szomszédja volt pár hónapig. az erkélyén rengeteg virága volt, haszonnövényeket is termesztett, fűszert meg paradicsomot. volt két kutyája, amiket a menhelyről szerzett. mindig fasza zenéket hallgatott, arab és jazz zenét általában. sokszor voltak nála barátok és sokat ült a számítógép előtt, ezért nagyon úgy sejtettem, h számítógépekkel foglalkozik, programozó lehet v hasonló. az egyik kutyája megcsípett, de az embert igen szimpatikusnak találtam, igaz, h tényleg hajlamos emelgetni a hangját.

azt tudom róla, h már elköltözött és amikor legutóbb (akkor először és utoljára) beszéltem vele, akkor azt említette, h el fogja hagyni az országot. nekem semmi gondom nem volt vele, éppen ellenkezőleg. lábsérülése van, ami miatt biceg és többször műtötték.

szerintem mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, de azt sem állítom, h nektek nincs igazatok, mert fogalmam sincs. remélem megtaláljátok, de nekem ne írjatok privátban, mert amit tudok, azt fentebb leírtam.



Kedves P.csaló Attila! Peremiczky Attila

Küldd az embereidet nyugodtan barátságos bejegyzéseket irogatni, ha te azt hiszed hogy ezzel javíthatod a rólad kialakult képet, de minden ilyen próbálkozásra újabb gusztustalan történeted kerül fel a blogra (egészen biztosan mondom, hogy mi később fogyunk ki a történetekből, mint te az olyan emberekből akiket meg tudsz fűzni). Gerinctelen tolvaj életednek itt egyre komolyabb nyoma marad, teszünk róla többen, hogy ne kopjon híre csodás cselekedeteidnek. Egyre bővül azok köre akiket megloptál, átvertél, egyre gyomorforgatóbb történetek jönnek elő.
Ha még akarsz becsületes munkát vállalni valaha ebben az országban, jobban tennéd, ha rendre felkeresnéd ezeket az embereket és elkezdenéd jóvátenni amit tettél.

------------------------------------------
a blog indulásáról itt olvashatsz

5 megjegyzés:

  1. nem szerettem volna ártani senkinek, csak leírtam a saját tapasztalataimat. mint írtam, édesapám szomszédja volt pár hónapig. ő azt sem tudja, h én ismerem ezt a blogot (aminek a címét egyébként apám küldte nekem, mint érdekességet...). úgyhogy ez a saját véleményem és nem Attila sara. persze a soraidat olvasva nem gondolom, h ezt el fogod hinni nekem. nyilván sosem fogok tudni olyan bizonyítékot mutatni neked, ami meggyőzne arról, h nem Attila kérésére írtam meg a sztorimat. :)

    VálaszTörlés
  2. szerintem nem ártottál senkinek

    Örülök, hogy terjed a blog híre, az nekünk pont elég.

    VálaszTörlés
  3. talán még annyit fűznék a fentiekhez, h mielőtt apám elküldte volna ezt a linket, nem tudtam az ember teljes nevét.

    VálaszTörlés
  4. végigolvastam, hogy miket művelt ez az ember és egészen meg vagyok lepődve. már nem azon, hogy mikre nem volt képes ez a szerencsétlen, hanem azon, hogy mennyi ember hagyta magát rászedni. nem tudom, hogy csak az én paranoiám, vagy sem, de soha nem adok ki a kezemből sem pénzt, sem egyéb értéket ellenérték fejében. egész egyszerűen nem, barátoknak kizárólag. sajnálom, ami veletek történt, remélem ki tudjátok verni belőle (amit nem hiszek), és tanultatok belőle.

    VálaszTörlés
  5. @gergo: mindenki megtanulja valahogy ;) ki így ki úgy. A vélemény mindig hasznos

    VálaszTörlés