2011. november 7., hétfő

Létrejött a Facebook oldal

A Facebook-on létrehoztuk egy oldalt Együttesen egy szélhámos ellen címmel.

Update: közös barátunk több internetes újságnak is ír, az egyik a Gépnarancs, akiknek miután felhívtuk a figyelmét Mehmet Bég (a.k.a P. Attila, a.k.a Bogart és fene tudja, még ki) online zsurnalisztájuk figyelemreméltó életére és ténykedéseire, kizárták a portálról. Ezúton is köszönet nekik! Már csak ezért is megérdemlik, hogy olvassuk őket!
Ha van újabb híretek P.A felől, írjátok meg, addig is kérjük, hogy lájkoljátok és osszátok meg a Facebook oldalt, hogy az ismerőseink segítségével minél messzebbre menjen a híre ennek a jómadárnak! Peremiczky Attila

Az oldal indulásáról itt olvashatsz.

3 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziasztok! Én keresk egy csalót, a neve,Czapak Elek, dunakeszi lakos. Ha valaki tud róla valamit kérem irjon,vagy kapcsolatban volt vele,Pruha Anita niknévvel hirdette magát az aprodon,Telefonokat hirdetett,a story a szokásos, csak elkövetett egy nagy hibát,hogy számlaszámra utaltatta a pénzt a postával....

   Törlés
 2. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm


  VálaszTörlés