2011. december 8., csütörtök

Rendőrségi akták egyesítése

Friss hír!Egyik olvasónk szintén feljelentést tett az elmúlt hetekben P.A ellen, a rendőrség a tegnapi napon behívta az olvasónkat, pár kérdést, pontosítást követően azt az információt kapta, hogy az aktáját egyesítik hamarosan egy másik, más rendőrkapitányságon tett aktával, azaz ha a sorozatos csalás bebizonyosodik, súlyosabb büntetésre számíthat Attilánk.
Az ügyet segítené, illetve kiemelt kapna, ha további feljelentések is érkeznének, ezért ha már csak ezért is érdemes lenne mindenkinek egy 30 percet rászánnia, és elmenni a rendőrségre. Vegyétek fontolóra!

7 megjegyzés:

 1. Sziasztok!

  Keresitek még ezt a "jó" embert?

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Tegnapelőtt az Árpád hídi metrónál láttam, remélem a Teve utcából jött.

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok! A legutolso bejegyzes ota eltert par ev, de ha valaki tud valami aktualisat errol a kedves emberrol, kerem jelezze. Nekem penzzel tartozik, se ami sokkal rosszabb, tonkre tette az elmult 15 evem munkajat, elvesztettem a legfobb ugyfelem es meg karteritesre is kotelezhetnek, meg voltam olyan idiota, hogy egy munka kapcsan hittem neki. Aztan kiderult, hogy akikre, mint fantasztikus szemelyes kapcsolatokra hivatkozott, nemhogy nem vegeztel el a megrendelt munkat, de mar jo ideje nem is hallottak Attilarol (nem mellesleg nekik is tartozik)!!! En nem akarom ezt annyiban hagyni. Hihetetlen, hogy ilyen embreke leteznek...meg!!

  VálaszTörlés
 5. meg valami: lehet tudni, hogy mi lett a rendorsegi ugybol? en holnap feljelentest teszek mindenkepp, csak kivancsi vagyok, hogy zarult a "ti korotok"....mire lehet szamitani?

  VálaszTörlés
 6. Kedves sk,
  sajnos mindenki csak lájkolja a Facebook oldalt, de senki nem tesz semmi lépést. Mint korábban már sokszor elhangzott, csak együttesen tudunk eredményeket elérni. Ha mindenki az utolsó szentimrepusztai rendőrségen tesz feljelentést, nem érnek össze a szálak. Amit én tudok, hogy a X. ker-i rendőrkapitányságon több feljelentés is van ellene, azaz ott csak feltűnik, hogy ez már a sokadik panasz. Mert ugye korábban kínosan ügyelt az "összeghatárra", azaz olyan értékben / mértékben csalt, károsított meg embereket, ami még nem érte el e rendőrség ingerküszöbét. De ha ez sorozatos csalás kategóriájába esik, csak-csak elkezd nyomozn a rendőrség. Az én ügyem 1999-es. Behajtónál van, aki épp annyit tesz, hogy pont semmit.

  VálaszTörlés
 7. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm


  VálaszTörlés