2010. november 28., vasárnap

keresek egy embert

Keresek egy embert... Peremiczky Attila
Egy magas, nagyhangú, erőszakos, folyamatosan dohányzó negyvenest, aki magát fotográfusnak és újságírónak mondja, egy embert aki hatalmas mesélő hírében áll, aki egész életét kiszínezi - mások előtt is.


Keresek egy embert, aki nem képes uralkodni magán, aki folyamatosan hazudozik, átver, meglop, kihasznál másokat gátlástalanul.
Ezt az embert bogart néven találhatod meg fotós fórumokon, de P. Attila néven is ismerheted.

Ez a blog az ő tetteiről, kisstílű hazudozásairól, lopásairól, átveréseiről szól, s arról, hogy végre nekiláttunk a sok apró történet összegyűjtésének, a szálak elvarrásának. Folyamatosan követheted, hogy épp hol tartunk az ügyekben.
Keressük bogartot, megpróbáljuk visszakapni tőle amit elvett/ellopott.
Téged is átvert? Írd meg a véleményed.

11 megjegyzés:

  1. Sajnos én is részese voltam/vagyok ennek a történetnek, mert az említett úr engem is behúzott a csőbe. Felhívott, hogy lenne egy fontos munkája és kellene hozzá egy középformátumú kamera, tudnék e neki kölcsönözni egyet. Felajánlottam neki egy egy Hasselblad 2000 FC-t néhány nagyértékű objektívvel együtt. Még aznap leutazott hozzám (230 km Budapesttől) és elvitte a felszerelést. Pár nap múlva közölte, hogy ez a kamera nagyon tetszik neki és megszeretné vásárolni, de csak a munka végén tud fizetni. megbeszéltük a vételárat és vártam, hogy a megbeszélt időpontban fizet. Persze ez nem így történt. Halogatta a találkozást ill. a fizetést és ez így ment hónapokon keresztül. Már már ott tartottam, hogy néhány "nem túl kedves" ismerősömet megkérem keressék már fel az urat és hozzák vissza a dolgaimat tőle, amikor is hirtelen mégis rászánta magát és levonatozott hozzám a kamerával, objektívekkel. Sajnos néhány, még nála lévő dolgot nem sikerült visszahoznia és attól tartok, hogy most már valóban megkérem a fent említett ismerőseimet, hogy vegyék magukhoz a még nála lévő felszerelésemet. Ez egyszerűen tarthatatlan, hogy így szórakozzon velünk. Azokkal, akik segítségére voltak.

    VálaszTörlés
  2. 1995. környékén... A Pest Megyei Kapitányság helyszínelőitől elkért egy Hasselbladot + az egyik technikus srác csaja odaadott neki pár ezer schillinget,hogy váltsa be. A gépet a zsaruk titokban vették vissza tőle a lánynak a pénz egy részét "jó áron" beváltotta a többi azóta az ablakban...Aztán vettek egy kamerát, hogy AIDS filmet forgatnak Afrikában.Pár fiatal srác összedobta a lóvét, kimentek, hazajöttek a film a vágószobában maradt mert a pasas tartozott az egyik ott dolgozónak és nem mert bemenni az MTV-be

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt én is megírtam...Ha kellennek a nevek, én nem fo$ok egy pertől - belefér a büdzsébe:)
      Ha kell info, írjatok - többet tudok Peréről mint bárki más.Asszem...
      De én bármelyik nap nyakon csíphetem - csak mire is lenne jó? Engem nem tudott átverni - megpróbálta pedig...

      http://www.stt.lt/img/tarptautine_info/olaf_eng.jpg

      Törlés
    2. fellelhetseg kellene, es majd mi nyakon csipjuk...
      ha ide nem akarod irni, akkor: mtikiti@yahoo.com

      Törlés
    3. Sandman!
      s.o.s keress meg légyszíves ! nagyon sürgős!
      kszönöm.
      aronm@mail.com

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. ismerem az arcot, édesapám szomszédja volt pár hónapig. az erkélyén rengeteg virága volt, haszonnövényeket is termesztett, fűszert meg paradicsomot. volt két kutyája, amiket a menhelyről szerzett. mindig fasza zenéket hallgatott, arab és jazz zenét általában. sokszor voltak nála barátok és sokat ült a számítógép előtt, ezért nagyon úgy sejtettem, h számítógépekkel foglalkozik, programozó lehet v hasonló. az egyik kutyája megcsípett, de az embert igen szimpatikusnak találtam, igaz, h tényleg hajlamos emelgetni a hangját.

    azt tudom róla, h már elköltözött és amikor legutóbb (akkor először és utoljára) beszéltem vele, akkor azt említette, h el fogja hagyni az országot. nekem semmi gondom nem volt vele, éppen ellenkezőleg. lábsérülése van, ami miatt biceg és többször műtötték.

    szerintem mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, de azt sem állítom, h nektek nincs igazatok, mert fogalmam sincs. remélem megtaláljátok, de nekem ne írjatok privátban, mert amit tudok, azt fentebb leírtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sziasztok,

      sajnos en is csak alatasztani tudom, engem penzzel es egy iphonnal roviditett meg .

      (azt nem szamolom hogy megcsinaltam a haverjanak egy kisebb melot, amire a penzt el is kerte, csak hozzam nem jutott el)

      Törlés
  5. Bárkinek szívesen adok róla információt!!!
    possieofeta@freemail.hu

    VálaszTörlés
  6. Ismerem a fazont,én eladóként dolgoztam egy könyvesnél,ott lopott,elvitt könyveket,amiket nem fizetett ki,azt hazudta,értékes könyveket fog majd hozni cserébe,de eltűnt a könyvekkel. Egy csaló....

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok TUDJA VALAKI HOL VAN EZ A GECI ÉS MI A TELEFONSZÁMA? ÖRÜLNÉK HA BP-EN. Engem egy teljes Hasseblad settel lopott meg 1997-ben az volt minden vagyonom akkor 500.000-et ami mai napon 5 millió lenne. ÉN KREATÍV VOK SEGÍTSÜK EGYMÁST ÉN KITALÁLTAM VMIT HOGY VÉGLEG HOGY LEHET MEGSZOPATNI EZT A JÓ EMBERT. Most van rá időm. :) Antal Szabolcs 06204403040 oldalam csak a hitelesség kedvéért bár már nem vok aktív fotós ebben a bunkó kis országban ahol a melós van mindenki előtt orbanfalvan. www.flashphoto.hu

    VálaszTörlés